Geertje

 

‘Door mijn betrokkenheid kan ik snel verbinding maken. Daardoor ontstaat er tijdens coachingssessies en adviesopdrachten een open sfeer. Op pragmatische wijze, structureer ik vraagstukken. Dat resulteert in een versnelling van de natuurlijke ontwikkeling van mens & organisatie’.

Kernkwaliteiten: betrokken – pragmatisch – structuur – warm zakelijk

Ik geloof dat we aan de vooravond staan van grote veranderingen op beleving van werk, techniek, status en geld. Ik zie zoveel jonge talentvolle en ambitieuze mensen die niet volledig tot bloei komen. De oorzaken zitten deels in henzelf en deels in de organisaties. Ik zie een steeds groter verschil ontstaan in arbeidsnormen en arbeidsethos tussen generatie Y, The Young Workforce, en ’traditioneel’ ingerichte organisaties. Dus alle pijlen zetten op het werven van de juiste mensen & het ontwikkeling van jonge talenten alleen om ze ‘binnen te houden’ is al lang niet meer voldoende.

Als je als organisatie klaar wilt zijn om je toekomstige leiders te ontvangen en ‘future-proof’ wilt zijn, moet je meer doen! Ik ben ervan overtuigd dat het zelfs verder gaat dan een brug slaan tussen generaties. Het gaat over voorsorteren, innoveren en een nieuwe visie op werk en beloning introduceren.

Daarom bestaat The Young Workforce, wij begeleiden dat proces met veel plezier!