Referenties

Guido Heezen

Founder | Effectory

“Waar de jonge generatie energie van krijgt, daar krijgen alle generaties energie van”. Één van de eyeopeners die ik meeneem uit de presentatie van Kim Jansen tijdens de Generatie proeverij. Kim weet veel te vertellen over Generaties en maakt in haar verhaal de vertaling naar de praktijk. Hoe ga je hier als organisatie nou mee om? Bruikbare handvatten om met generatiemanagement aan de slag te gaan.

 

Petra Kiphardt

Manager P&O | Dirkzwager advocaten & notarissen

Ik heb Kim leren kennen als iemand die echt geïnteresseerd is in ‘de ander’. Haar passie voor generaties en generatiemanagement brengt ze op een interactieve, enthousiaste en herkenbare manier over waardoor ik zeker geïnspireerd ben. 

 

Eline van der Schuit

Bestuurslid Young VodafoneZiggo | Vodafone Ziggo

Kim heeft een enthousiaste manier van spreken waardoor je zin krijgt om aan de slag te gaan met elkaar. Ze zorgt dat de hele groep betrokken is en houdt het lekker interactief. De verschillende sessies die wij georganiseerd hebben hadden verschillende thema’s en ondanks dat we hier niet altijd veel tijd voor hebben gehad zat Kim goed in de inhoud. Ze wist ons door de juiste vragen te stellen te prikkelen waardoor we de inhoud goed helder kregen en dit ook konden overbrengen naar de groep. Fijne samenwerking, veel expertise waar wij in de toekomst vaker gebruik van gaan maken.

 

Bouwien Brandt

HR Business Partner – Learning & Development | Huisman Equipment BV

De wijze waarop de workshop over de verschillende generaties was opgezet heeft mij en mijn collega erg aangesproken. Het was interactief, uitdagend en we werden geprikkeld om na te denken over de wijze waarop generaties over kunnen komen, handelen en vanuit welk drijfveren ze dingen doen zoals ze doen. Kim staat als een zelfverzekerde spreker voor de groep, wist ons te triggeren en uit te dagen. Ik heb gedurende de hele dag het gevoel gehad dat de informatie die zij deelde gefundeerd was en in de praktijk erg herkenbaar. Het heeft mij stof tot nadenken gegeven en ik grijp regelmatig terug op de informatie uit deze workshop in mijn gesprekken. Zeker als ik merk dat iets plaatsvindt door een eventuele ‘generatiekloof’ dan grijp ik terug op termen als ‘stille generatie, dus vanuit nature geen (…)’etc. etc. Ik denk dat het Kim niets uitmaakt voor welke groep je haar zet. Van youngsters tot hoger management, ik ben ervan overtuigd dat zij op ieder level mensen weet aan te spreken.

 

Sunny Mahakena

Researcher Molecular Biology | ProQR Therapeutics NV

Kim Jansen spreekt heel duidelijk het publiek toe, heeft een open verschijning en is daarom prettig om naar te kijken en naar te luisteren. De Future Proof Skills workshop kwam heel duidelijk over, mijn collega’s deden (inter)actief mee met haar workshop en velen maakte gebruik van de pole vragen, welke gesteld werden via onze app. Ik kan zeggen dat deze workshop een succes was aangezien we verder gaan met de resultaten van de pole vragen en dus met knelpunten binnen het bedrijf. Verder heb ik voorafgaand aan onze conferentie de communicatie tussen Kim en mijzelf als heel prettig ervaren. Wij hebben vaak telefonisch contact gehad, wat altijd duidelijk was.

 

Nicoline Bredt

Ondernemer | AimfortheMoon

De workshop generatie werken door The Young Workforce was een interessante eye-opener. Bijzonder dat generaties zo veel van elkaar verschillen en te begrijpen waardoor die verschillen zijn ontstaan. Door deze verschillen te begrijpen, kun je deze kennis gebruiken in de omgang met verschillende generaties tijdens je werk. Op die manier meer begrip voor elkaar en een betere samenwerking. Erg nuttig en leerzaam!

 

Linda Brands

Voorzitter Young Vanderlande | Vanderlande

De workshop van The Young Workforce over Generatie Y was een erg interessante en herkenbare sessie. Erg leuk om te horen waar de typische kenmerken van deze generatie vandaan komen en hoe deze verschillen met andere generaties.

 

Martine Brouwer- ‘t Hart

Head of HR | Allen & Overy

Ik vond dat je een leuke & interessante presentatie bij ons hebt gehouden en dat je goede interactie had met het team. Je bent enthousiast en toegankelijk.

 

Onno Baur

External Relations ICA MD/PhD candidate | Academisch Medisch Centrum Amsterdam

Ik heb het genoegen gehad om Kim Jansen te zien op het burn-out evenement bij A.S.R. verzekeringen Nederland. Kim zorgde tijdens haar presentatie voor een energieke sfeer. Direct werd de zaal in beweging gebracht door middel van een originele oefening die burn-outs kenmerken. Kenmerkend is het hoge gehalte aan interactie met de zaal waarmee ze haar publiek bij de les houdt.

Middels haar achtergrond als psychologe kan zij een inhoudelijk sterk verhaal vertellen over de balans van positieve en negatieve energieën. De burn-out cijfers van young professionals lijkt de laatste jaar een vlucht te nemen. Kim Jansen inspireert Generatie Y met haar verhalen, anekdotes en concrete oefeningen om een betere balans van energie te vinden en burn-outs te voorkomen. 

 

Arie Pruissen

Bestuurslid Jong Transavia | Transavia

Vandaag een fantastische workshop gehad op Transport bij Transavia. Kim Jansen heeft toegelicht wat stress met je doet, hoe belangrijk het is om zelf in control te zijn en dat iedereen dit anders ervaart. Ook heeft ze de eigenschappen van de generatie Y uitgelegd en de relatie met burn-outs & stress. Iedereen binnen de groep heeft voor zichzelf een ’30 day challenge’ bepaald met een concreet doel voor de komende 30 dagen. De workshop is afgesloten met een energizer. Kim vroeg ook direct om onze feedback, iedereen was heel enthousiast. 

 

Mirjam de Pender

Bestuurslid Jong Transavia | Transavia

Kim Jansen heeft een workshop Energie Management gegeven aan leden van Young Transavia. Alleen al uit het aantal aanmeldingen blijkt dat dit een onderwerp is wat enorm leeft. Het was een zeer bruisende sessie. Na uitleg over energie management hebben alle deelnemers een 30 day challenge bepaald: een concreet doel om de komende 30 dagen aan te werken. We sloten de sessie af met, hoe kan het ook anders, een Energizer. Kim, bedankt voor de leuke sessie!