Manage Y

Waarom tools in het managen en motiveren van Generatie Y?

De jongste generatie is veeleisend en vereist een andere benadering en aangepaste management- & leerstijl. Voordeel is wel… “Generation Y will be more difficult to motivate and manage, but this will also be the most high-performing workforce in history for those who know how to manage them properly”. Alle reden om hiermee aan de slag te gaan!

Wat?

Een training waarin managers/ HR/ MT meegenomen worden in de wondere wereld van Generatie Y. “Wie zijn die youngsters nou eigenlijk?” Deelnemers krijgen inzicht in de kwaliteiten en valkuilen van deze youngsters en de kansen en uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Er worden concrete handvatten aangereikt om Generatie Y effectiever te coachen, managen en motiveren.

Hoe?

Deelnemers krijgen op prikkelende wijze training. Wij reiken aansprekende voorbeelden, filmpjes, best & worst leadership practices en opvallende facts & figures aan. Wij zoeken voortdurend naar interactie met de zaal, zodat deelnemers ook hun eigen ervaringen met Generatie Y kunnen delen.

Resultaat?

Door meer inzicht, begrip en tools zitten managers niet langer met handen in hun haar. De weg is vrij gemaakt om youngsters effectiever aan te sturen en in hun kracht te zetten. De brochure: How to manage Y