Coaching

Persoonlijke ontwikkeling

Coaching is een krachtige manier om jezelf als professional te ontwikkelen. Verandering of vooruitgang begint bij bewustwording, zelfinzicht en reflectie. Daarmee creëer je ruimte om te leren. Dan zie je wat er bij je past en wat je los kunt laten. Zo werk je vanuit je kracht en kun je beter presteren zodat je je talenten en kwaliteiten vrijuit kunt benutten.

Onze aanpak

Coaching is niet zweverig. Op pragmatische, professionele en persoonlijk betrokken wijze faciliteer ik jouw vraagstuk. Door te luisteren, vragen te stellen, te sparren en gebruik te maken van verschillende technieken. Wij werken veelal oplossingsgericht. Je doet testen, rollenspellen en soms krijg je opdrachten mee. Wij coachen in het hier & nu en gericht op de toekomst. Een coachingstraject duurt gemiddeld genomen 3 tot 6 maanden en bestaat uit 5, 7 of 10 gesprekken, afhankelijk van de vraag(stukken).

Geïnteresseerd? Neem contact (06-24778609) op voor een kennismakingsgesprek of stuur direct een mail naar geertje@theyoungworkforce.nl. Dan nemen we contact met je op!