Coachingsvragen

Onderstaand een aantal vragen die wij veel tegenkomen:

‘Ik wil een nieuwe stap maken’

Je wilt een onderbouwde keuze maken voor een volgende stap. Ik help je om op gestructureerde wijze inzicht te krijgen in wie je bent. Inzicht in jouw talenten, kwaliteiten en valkuilen. En zicht op welke rollen er bij jou passen. Met als resultaat, een duidelijke richting en weten wat je wilt.

‘Ik wil beter plannen en efficiënter & doelgerichter werken’

Je wilt af van je uitstelgedrag en je wilt je tijd beter managen. Je wilt op tijd komen, een overzichtelijke agenda hebben, delegeren en de dingen doen die je beloofd hebt. Je wilt minder stress en een passende balans tussen je ambities en ontspanning. Door slimme time-management skills en inzicht te krijgen in wat voor jou belangrijk is leer je efficiënter, doeltreffend en rustiger werken.

‘Ik wil meer zelfvertrouwen en ik wil groeien in mijn rol’

Je voelt je zo nu en dan onzeker en twijfelt over je eigen kunnen omdat je bijvoorbeeld net begonnen bent in een nieuwe rol of functie. Je wilt sterker in je schoenen staan. Je wilt beter omgaan met verantwoordelijkheid. Je wilt nieuwe skills leren die passen bij je nieuwe rol. Door inzicht in je gedrag en je kwaliteiten, het doen van rollenspellen, oefeningen en praktijkopdrachten leer je werken aan zelfvertrouwen waardoor je ‘steviger in het zadel zit’ en meer ontspannen kan groeien in je nieuwe rol.

‘Ik wil me verder ontwikkelen’

Je wilt het potentieel dat in je zit volledig benutten. Betere resultaten neerzetten, weten waar je goed in bent en bepaalde vaardigheden en competenties verder ontwikkelen. Door te onderzoeken middels testen en gesprekken ga je op zoek naar meer inzicht in jezelf, jouw drijfveren, je kwaliteiten, competenties en vaardigheden. Je krijgt zicht op waar je goed in bent, je valkuilen en als resultaat groei je doordat je je kwaliteiten nog effectiever in leert zetten.

‘Ik heb zoveel ideeën, daar wil ik nu echt wat mee doen’

Van idee naar actie. Het realiseren van plannen. Ik faciliteer je met mijn kennis van project- & procesmanagement, haalbaarheidsanalyses, financiële analyses en planningen. Met als resultaat een concrete stap naar realisatie, met een realistisch en haalbaar actieplan.

Wat doe ik niet?

Verslavingsproblematiek, posttraumatisch stress problemen en eetproblematieken.