Referenties

Een greep uit de evaluaties van ons klantenbestand…

Intern Consultant, transport & logistiek branche M, 30

Coaching heeft me een veel beter zelfbeeld opgeleverd. Door het maken van de opdrachten heb ik verschillende patronen in mijn handelen kunnen identificeren. Door bewust te worden van mijn denk- en handelsproces heb ik een aantal valkuilen kunnen identificeren en hier bewuster mee om leren gaan. Door het goed leren verwoorden van mijn positieve eigenschappen, en het inzicht hoe ik deze kan versterken heb ik geleerd waar mijn toegevoegde waarde voor mijn werkgever ligt en hoe ik mezelf beter kan profileren.

                                                                                                                                            

Tandarts in opleiding, gezondheidszorg, M, 27

Door de coaching heb ik inzicht gekregen in wie ik ben en wat ik wil/ leuk vind. Omdat ik geen idee had welke kant ik op zou moeten was het heel fijn om helemaal bij het begin te beginnen en om er stap voor stap erachter te komen wat mij, naast piloot, nog meer interesseerde en wat goed bij mij als persoon zou passen. Ik vond de professionaliteit erg hoog. Je wist goed waar je het over had en mee bezig was en ik vond de praktische insteek erg fijn omdat het dan veel duidelijker te vertalen is naar de werkelijkheid.

Ik had altijd het idee dat je heel begaan was met mij en mijn situatie. Dat heeft gezorgd voor een goed coachingstraject, ook omdat ik in mijn specifieke situatie niet alles kan etc… dus dan is die betrokkenheid heel fijn! Ook het op een rijtje zetten van al mijn opties en mogelijkheden vond ik fijn omdat ik daardoor een duidelijker stappenplan kon creëren.

                                                                                                                                            

Marketing & communicatie medewerker, Media, V, 27

Door echt bewust te zijn van mijn motivatie en drijfveren heb ik mezelf nog beter leren kennen. Daarnaast heb ik geleerd om meer met mijn gevoel dan met mijn verstand dingen te doen. Ik heb handvatten gekregen om sneller keuzes te maken. Hierdoor ben ik nu een stuk besluitvaardiger en zekerder dan hiervoor. Dit helpt je bij het maken van keuzes, onder andere in je loopbaan. Daarnaast heb ik geleerd oplossingen te vinden voor belemmeringen. Ik heb door de coaching weer positieve energie gekregen.

                                                                                                                                           

Sales Manager, financiële dienstverlening & nu Owner van online business, V, 30

Hierbij wil ik jou nogmaals bedanken voor jouw begeleiding! Ik wilde heel graag wat nieuws, maar het was niet geheel duidelijk wat. Dus ging ik doelloos solliciteren op het internet. Natuurlijk werd dit geen succes! Via een kennis kwam ik bij jou terecht. Ik had hier geen verwachtingen van, want wat zou jij mij nou kunnen vertellen wat ik zelf nog niet wist….

Na twee uur praten en een zeer uitgebreide doorvraag van jou kant, gaf jij mij een zeer heldere samenvatting van mijn eigen woorden. Deze ondersteunde jij met mijn non-verbale houding tijdens de verschillende onderwerpen. Vanaf dat moment heb jij mijn ogen geopend! Ik wist wat ik ging doen; een eigen online zaak opzetten met bijzondere bestaande kleding & accessoires. Al mijn sterke kanten ondersteunen dit concept. Alleen was ik nog enorm bang om te beginnen met ondernemen. Jij vroeg mij om een lijst te maken met alle belemmeringen die ik zag. Hier zouden we een volgende keer mee aan de slag gaan. Immers thuis ben ik meteen aan de slag gegaan om mijn ideeën uit te werken en een ondernemingsplan te schrijven. Twee weken later stond ik ingeschreven bij de KvK en heb ik daad bij het woord gevoegd. Ik heb jou gebeld om de tweede afspraak te cancellen. Deze was niet meer nodig…. Jij hebt mij het duwtje gegeven dat ik zelf niet kon geven. Nogmaals enorm veel dank!

                                                                                                                                            

Manager Thuiszorg, Gezondheidszorg, V, 30

Ik heb het coachingstraject als erg prettig ervaren en hoop zeker dat ik nog een keertje van je diensten gebruik kan maken. Ik heb nu het gevoel dat ik in deze fase van mijn werkzame leven goede handvatten heb gekregen om weer een stap verder te gaan naar senioriteit en professionaliteit. Doordat je me echt serieus neemt, me de ruimte geeft om te zoeken naar mijn eigen antwoorden en me praktische tips geeft voor praktische problemen ben ik erg geholpen.

Een leuke open en kritische houding, doorvragen wanneer je vond dat ik ‘het er te gemakkelijk van af bracht’. Ik heb ontzettend veel aan je praktische tips gehad! Gewoon de kleine tips die je tijdens de werksessies brengt, die hebben mij goede handvatten opgeleverd waarvan ik nog dagelijks veel plezier heb!

                                                                                                                                            

Business development & marketeer, Consumer Goods, V, 28

Ik wil je nogmaals ontzettend danken voor al je werk en hulp bij mijn zoektocht naar een nieuwe richting in mijn carrière. Ik kan nog steeds niet geloven dat het zo is gelopen, maar ik ben jou in ieder geval heel dankbaar dat je mijn hersenspinsels richting hebt gegeven en mij hebt laten uitspreken wat mijn hart me ingaf. Daardoor begin ik volgende week aan mijn droombaan.

                                                                                                                                            

Grafisch vormgever, M, 32

Inzicht in wat voor mij energizers zijn en welke ik daarvan heb in mijn huidige baan en welke ik daar mis. Praktisch heeft het ertoe geleid dat ik naast mijn huidige baan één dag per week iets anders ga doen. Ik bezoek nu open dagen van verschillende opleidingen. Ik heb de coaching als professioneel, kundig en betrokken ervaren, door bijvoorbeeld dingen op papier te zetten maak je de “problemen” visueel. Dat hielp mij enorm!.

                                                                                                                                            

Communicatie en marketing strateeg & nu Owner, V, 31

Ik vind de combinatie van een zakelijke achtergrond –ze weet hoe de hazen lopen- en haar persoonlijke warmte en betrokkenheid een topcombinatie. Daarbij is ze scherp en komt ze snel tot de kern van het achterliggende ‘probleem’. Professioneel en betrokken.

Ik heb inzicht gekregen in blokkerende gedachten. Werkinhoudelijk heb ik praktische handvatten gekregen om in een eerdere fase werk te delen en te evalueren en zo ook de opdrachtgever sterker betrokken te houden. En de coaching heeft bijgedragen aan het ‘in de actie komen’. Ik ben meer gaan doen en tegelijkertijd probeer ik minder streng voor mezelf te zijn

                                                                                                                                            

Manager, Gezondheidszorg V, 31

Ik heb de coaching als zeer prettig ervaren. Geertje kan uitstekend verband leggen tussen gevoel en actie en legt uit wat de consequenties zijn waardoor mijn vaste patronen doorbroken konden worden. Zeer confronterend en effectief.

                                                                                                                                            

Team manager, gezondheidszorg, V, 30    

“Het coachingstraject is gestart met een hele duidelijke vraagstelling in aanvang. Ik heb gaandeweg duidelijkheid gekregen over welke werkzaamheden en taken bij mij passen. Helderheid hoe om te gaan met verantwoordelijkheid, advisering en delegeren. Taken prioriteren waardoor ik minder het gevoel heb onder te sneeuwen. Ik heb veel betrokkenheid en menselijkheid in de coaching ervaren”.