Tarieven

Kennismakingsgesprek

De eerste kennismaking kost EUR 25,- en duurt maximaal een half uur. We kijken of er een klik is en we verkennen jouw coachvraag. We bespreken de verwachtingen en je persoonlijke leerdoelen. Na dit gesprek maken we een coachingsvoorstel met de samenvatting van jouw vraag en een offerte. De EUR 25,- wordt verrekend in het voorstel.

Coachingsgesprek

Een coachingsgesprek kost EUR 150,- per uur exclusief BTW. Een gesprek duurt 1,5 uur. Wij factureren bij aanvang van het traject. Alleen het werkelijke aantal gesprekken wordt aan je doorberekend. Indien gewenst kan er vooraf, halverwege het traject of achteraf een gesprek plaatsvinden met een personeelsadviseur of jouw manager.

Speciaal particulier tarief

Voor particulieren hanteren we een lager tarief: EUR 95,- per uur inclusief BTW. Let op, een coachingstraject kan vaak ook door je werkgever vanuit het opleidingsbudget betaald worden! Misschien vreemd als je bijvoorbeeld een andere baan overweegt, maar een werkgever wil juist dat mensen goed functioneren, tevreden zijn en goed in de organisatie passen. Mocht je twijfelen of je jouw coachvraag bespreekbaar wilt maken bij je manager, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te onderzoeken. Indien je toch zelf in de buidel moet tasten, kijk dan voor meer informatie op www.belastingdienst.nl. Mogelijk kun je loopbaan- en management coaching als ‘scholingskosten’ aftrekken bij je aangifte inkomstenbelasting.