Innovation Booster

Waarom een denktank om ideeën te genereren?

Hoe word of blijf je als organisatie toekomstbestendig? Vraag het aan de toekomst: Generatie Y. Deze jonge fris-kijkers, dwars-denkers en systeem-prikkers hebben het in zich om organisatieontwikkelling te versnellen. Zij komen op creatieve ideeën en oplossingen waar nog nooit aan is gedacht. Door hun innovatieve kracht te gebruiken, heeft de organisatie input om een Future-proof onderneming te zijn en blijven.

Wat?

Tijdens deze zeer dynamische denktank sessie brainstormen youngsters met elkaar over vooraf bepaalde organisatiebrede vraagstukken. Problemen waar oplossingen voor moeten worden gezocht of het inventariseren van scenario’s om problemen juist te voorkomen.

Hoe?

De groep youngsters gaat tijdens deze heidag met elkaar op creatief avontuur. Gedurende de dag doorlopen zij in subgroepen allerlei uitdagende en bijzondere opdrachten. De finale: spetterende presentaties van innovatieve ideeën die niet eerder genoemd zijn! Door het MT/HR aan te laten sluiten bij de presentaties kan er meteen doorgepakt worden.

Resultaat?

Deze sessies hebben op meerdere vlakken grote impact. Prachtige ideeën waar de organisatie mee vooruit kan, waardering voor de inzet van de youngsters en heel veel energie!