Wij

Geertje Peneder (1975), Arbeids- en Organisatiepsycholoog, Coach & Change manager

Ik ben coach, conform EMCC – Practitioner Coach niveau, met een basis als A&O psychologe. Sinds 2010 heb ik mijn eigen coachings- & consultancy praktijk.

Mijn loopbaan ben ik begonnen als corporate trainee bij ABN AMRO bank en vervolgens heb ik mij verder ontwikkeld in een Management Development traject. Ik ben ervaren en gecertificeerd projectmanager en ik heb ruim tien jaar management en consultancy ervaring in de financiële wereld en non-profit sector.

Klik hier voor meer informatie over mij en mijn visie &    voor mijn achtergrond.

 

Kim Jansen (1980), Sociaal Psycholoog, Trainer

Ik heb jarenlange ervaring op het snijvlak HR consultancy, trainingen & onderzoek en heb ik mij ontwikkeld als expert op het gebied van Employee Engagement in de corporate sector. Sinds 2009 begeleid ik als trainer en workshop facilitator organisaties en projectteams.

Ik trek mensen mee in mijn enthousiasme. Door mijn openheid en onbevangenheid maak ik snel contact en weet deelnemers uit hun comfort zone te krijgen en tevens de veiligheid te waarborgen waardoor iedereen ruimte ervaart.

Klik hier voor meer informatie over mij en mijn visie &   voor mijn achtergrond.