Over ons
15366
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15366,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Over ons

The Young Workforce

The Young Workforce is in 2011 opgericht. Samen met een poule van experts geven we sindsdien met veel plezier invulling aan jouw vraag! Of het nou een training is, een coachingstraject of een gaaf event, wij zorgen voor een geweldig mooi resultaat!

The Young Workforce
The Young Workforce

The Young Workforce

Voor Young Professionals in ontwikkeling

Geertje Peneder

Founder & owner The Young Workforce

“Ik wil doorgronden wat er ècht speelt, zodat organisaties de juiste keuzes kunnen maken zodat iedereen met trots, voldoening en plezier werkt”.
Geertje Peneder
Geertje (1975, pragmatische generatie) is coach, adviseur en facilitator van executive masterclasses & de drijvende kracht achter The Young Workforce.
A&O psycholoog, 10 jaar bij ABN als (project-) manager en consultant. Nu al weer 12 jaar als zelfstandig ondernemer. Eerst als coach van Millennials en nu in de rol van onderzoeker en adviseur op het thema young professionals en generaties breed.
Warm zakelijk , analytische en strategische denkkracht, sensitief, gestructureerd en hoe kan het anders… pragmatisch;-).

Samenwerkingspartners

Ik geloof in de kracht van een sterk en professioneel netwerk. En juist in deze uitdagende tijden is duurzame samenwerking essentieel. Samen is het leuker, samen is het beter. The Young Workforce werkt daarom nauw samen met collega experts, fantastische support partners en een flexibele pool aan ervaren senior trainers die de jonge generatie als geen ander kennen. Elke trainer heeft weer unieke kwaliteiten een eigen specialisme en werkwijze. Zo zorgen we ervoor dat jij de trainer krijgt die past bij bij jouw opdracht!

Fritzi
Trainer & coach

Uitgelicht, trainer en coach Fritzi Ponse! Fritzi is specialist op het gebied van Energiemanagement trainingen en werkt op dit moment dedicated voor DPA Academy. Daarnaast is zij fervent Yoga teacher & gecertificeerd body & mind coach.

download logo youngworks
Kennispartner

The Young Workforce werkt nauw samen met kennispartner Youngworks. Youngworks weet alles van jongeren en Generatie Z. Door onze specialisaties te bundelen vullen we elkaar aan, blijven we up-to-date en delen we kennis en kunde met elkaar. En natuurlijk helpen we elkaar bij opdrachten indien nodig!

Vanuit ons specialisme werken we in inmiddels al jarenlang nauw samen met de Academy van DPA, de PwC Associate Academy en Ontape.

DPA Academy

PwC Associate Academy

ONTAPE

Ben je geïnteresseerd in Generatie Y of Z? Wil je een leuke training of een bijzonder event voor je jong groep organiseren of wil je coachingstraject? Wij vinden het altijd leuk om samen van gedachten te wisselen. Wil je dat wij contact met jou opnemen, klik dan op contact, dan hoor je snel van ons!