De wereld van generaties
15921
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15921,page-child,parent-pageid-15338,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

De wereld van generaties

De wereld van generaties

Het onderwerp generaties spreekt tot de verbeelding van iedereen en roept zowel positieve als negatieve reacties op. “Leuk, ik had laatst… ” versus “hokjes denken, we zijn toch allemaal anders!”. Naast uiteraard individuele verschillen zien wij duidelijk generatieverschillen. Wij zijn een product van de tijd waarin we zijn opgegroeid. Elke generatie heeft gedeelde kenmerken, behoeftes en visie op werk.

Om als werkgever generaties op de kaart te zetten en het meeste uit de multigenerationele workforce te halen is het belangrijk om kennis te hebben van de generaties en hun unieke talenten. Wie werken er bij jou? Wil men graag voor jou werken? Hoe zit de generationele verdeling in elkaar? Aandacht voor elke generatie en levensfase betekent duurzaam inzetbare generaties. En dus een omgeving waarin mensen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn en gefaciliteerd worden om te excelleren. Echte samenwerking begint bij begrip. En begrip begint bij kennis. Investeer in het opdoen van inzicht en verdiep je in de wereld van de generaties!

Wij zetten het thema generaties samen met alle generaties op de kaart. Vergroot je kennis over generaties, verdiep je in wat waar speelt en draai aan de juiste knoppen. Werken in een multigenerationele samenstelling en inclusieve cultuur is ook gewoon veel leuker!

Ben je geïnteresseerd in het onderwerp generaties en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij vinden het altijd leuk om samen van gedachten te wisselen. Wil je dat wij contact met jou opnemen, klik dan op contact, dan hoor je snel van ons!