Trainingen
16247
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16247,page-parent,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Trainingen

Trainingen The Young Workforce
Onze trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor young professionals. Trainingen die erop gericht zijn om de kwaliteiten van jong talent te verstevigen en hun valkuilen te managen. Onze werkwijze is altijd interactief, dynamisch en prikkelend. Wij zetten deelnemers meteen in beweging!

Werkwijze

Het uitgangspunt is eigen regie en zelf aan het roer. Tijdens onze trainingen worden deelnemers actief aan het werk gezet. Kennis wordt gedeeld, een spiegel voorgehouden en er wordt actief doorgepakt op de vertaling naar de praktijk. Deelnemers krijgen bruikbare handvatten en concrete tips. En eh… een training zonder interactie, uitdaging en ontspanning is geen training.

Tailor-made

‘Default’ bestaat bij ons niet, alles is tailor-made. De precieze insteek hangt af van de situatie, de behoefte, beoogde resultaten en de grootte van de groep. Dus 5 deelnemers of een zaal vol, 45 minuten tijdens de lunch, 2 heidagen of een online event…wij komen met jullie tot een vorm die past en impact levert. Alle sessies zijn online, in-house of op een externe locatie. Samen maken we van elke training een succes!

Energie management/ burn out proof

Het vinden van balans is in dit tijdperk geen gemakkelijke opgave. Young professionals hebben hoge verwachtingen, een vol sociaal leven naast hun werk en ervaren druk om te presteren. 75% ervaart op regelmatige basis stress en maar liefst 18% heeft burn-out klachten. Helder is dat het voor young professionals een uitdaging is om de eigen energie goed te managen.

Baan boetseren/ Jobcraften

We gaan steeds meer van functies naar rollen. Medewerkers worden op projecten ingezet en zo maken we gebruik van ieders talent om het doel te bereiken. Functies staan niet meer in steen gegrift. Banen zijn meer fluïde en taken worden dusdanig verdeeld zodat het optimale van de workforce benut wordt. Mooie ontwikkeling, echter het doet wel een groot beroep op zelfkennis, zelfsturing en pro-activiteit.

Organisatiesensitiviteit/ Making an impact

Millennials zijn opgegroeid in een wereld waarin ze alles wat ze vinden tegen iedereen kunnen zeggen. Tot ze aan het werk gaan… Ze kunnen de werkvloer té open, onbevangen of onbeholpen betreden. Voelen niet altijd hoe de organisatiedynamiek op gebied van politiek, strategie en besluitvorming in elkaar zit. Vooral in complexe omgevingen is het van belang om organisatiesensitiviteit te ontwikkelen en te manoeuvreren in het politieke krachtenspel. Pas dan kun je dingen voor elkaar krijgen en als ‘frisse wind’ het verschil maken.

Reverse mentoring

Millennials zijn de eerste generatie die vaardigheden en kennis inbrengen die oudere generaties op de werkvloer ontberen. Zo zijn ze van jongs af aan gewend om ouders te helpen met ‘digi problematiek’. Met andere woorden: ze zijn gewend aan het ‘mentoring-up’ principe. En ze vinden het ook nog eens geweldig om invloed te hebben.

Testimonials

Wil jij als bestuurder van een Jong groep of als organisatie meer weten? Vraag je je bijvoorbeeld af of een training wel past, we gaan met plezier met je in gesprek! Wil je dat wij contact met jou opnemen, klik dan op contact, dan hoor je snel van ons!