Energiemanagement/ burn-out proof

Waarom tools voor meer life balance?

Het vinden van balans is in dit tijdperk geen gemakkelijke opgave. Youngsters hebben hoge verwachtingen, een vol sociaal leven naast hun werk en ervaren druk om te presteren. 75% ervaart op regelmatige basis stress en maar liefst 17% heeft burn-out klachten. Helder is dat het voor young professionals een uitdaging is om de eigen energie goed te managen.

Wat?

We geven youngsters inzicht in de wijze waarop ze met hun eigen energie omgaan. Zij beantwoorden voor zichzelf vragen als: Waar zitten mijn energielekken? Wat zijn signalen dat ik over mijn grenzen ben gegaan? Welke activiteiten laden mijn batterij weer op? Hoe creëer ik ‘flow’? Wij delen een energiemodel, advies over zelfzorg, concrete tips en handvatten om energievreters te beperken en energiegevers gerichter in te zetten.

Hoe?

Alle informatie, opdrachten en werkvormen sluiten aan bij onze visie over energiemanagement. Namelijk, het is van belang om ZELF de regie te pakken, oplossingsgericht te denken en bewuste keuzes te maken om goed in balans te blijven. Zo loopt iedereen weg met een eigen energieplan en/of 30 day challenge.

Resultaat?

Jonge mensen die beter in staat zijn om hun eigen energie te managen en balans te creëren in hun leven. Dit leidt tot meer werkplezier, meer creativiteit, hogere productiviteit en een betere prestatie. De gemeenschappelijke taal die gecreëerd wordt door het model maakt het gemakkelijker om het thema te blijven bespreken.