Generatie Proeverij
16388
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16388,page-child,parent-pageid-16320,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Generatie Proeverij

Generatie Proeverij

Uit je eigen generatie bubbel, vergroten van netwerk… Het begint met elkaar leren kennen, en dat is zo leuk en waardevol om op deze manier te doen!

Generaties hebben een andere kijk op dingen als ambitie, loopbaan, leiderschap, ontwikkeling etc. Men heeft -mede gezien de levensfase- ook verschillende behoeftes ten aanzien van werk. Het is waardevol om elkaar beter te leren kennen!

Wat

Een dynamisch event. Deelnemers worden op dynamische en interactieve wijze meegenomen in de wereld van de 5 generaties op de werkvloer. Zij maken kennis met de verschillende generaties en hun eigen visies, normen en gedragspatronen. Wij pakken, met de deelnemers, de volgende vragen beet: Wat zijn de kenmerken van de verschillende generaties? Waar zit de kloof? En, waar zitten de mogelijkheden om bruggen te slaan, elkaar te versterken en elkaars kwaliteiten te benutten?

Hoe

Wij werken met ludieke werkvormen. Door bijvoorbeeld het generatiespel komen de verschillen tot leven. Wij laten deelnemers in kleine groepjes in gesprek gaan over prikkelende stellingen en vragen over relevante thema’s waardoor er mooie gesprekken ontstaan tussen jong en oud.

 

De specifieke insteek hangt samen met de organisatiethematiek en de wensen van de deelnemers. We kunnen bijvoorbeeld nader focus aanbrengen op leiderschap, loopbaanontwikkeling, carrièreperspectief, wensen en behoefte ten aanzien van loopbaanbegeleiding etc. Het programma krijgt middels uitgebreide afstemming vorm. Wij streven ernaar dat iedereen geïnspireerd en ‘high-fivend’ de zaal verlaat.

Wie

Dit is nou echt voor iedereen. Hoe gemixter de groep, hoe beter.

Resultaat

Inzicht, awareness en kennis over generaties, waardevolle gesprekken, meer begrip voor elkaar, maar ook gewoon een hoop lol en veel herkenning!

Ben je geïnteresseerd in het onderwerp generaties en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij vinden het altijd leuk om samen van gedachten te wisselen. Wil je dat wij contact met jou opnemen, klik dan op contact, dan hoor je snel van ons!