Kennis
15338
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15338,page-parent,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Kennis

Generatie Y (1985-2000)

Generatie Y, ook wel Millennials genoemd. In hun vroege jeugd zijn zij opgegroeid in hoge welvaart, de informatietijdperk en sterk individualistische maatschappij. Zij zijn hoog opgeleid en kregen veel aandacht van hun ouders.

Generatie Z (1985-2000)

Generatie Z, ook wel dé Digital Natives. In hun vroege jeugd zijn zij uiterst serieus genomen door hun ouders. En alles wordt met hen gedeeld. Opgegroeid in het echte digitale tijdperk! Maar ook onzekerheid en dreiging.

De wereld van generaties

Het onderwerp generaties spreekt tot de verbeelding van iedereen en roept zowel positieve als negatieve reacties op. “Leuk, ik had laatst… ” versus “hokjes denken, we zijn toch allemaal anders!”. Naast uiteraard individuele verschillen zien wij duidelijk generatieverschillen.

Onze visie op generaties & de jongste generaties

Onze ‘workforce’ wordt steeds diverser qua leeftijd, culturele achtergrond, gender etc. Op het gebied van leeftijd worstelen we met uitdagende thema’s zoals vergrijzing, aantrekken jong talent, vitale 50-ers, leidinggeven aan de verschillende generaties etc.

Generaties tijdens COVID-19

De corona crisis trekt een enorme wissel op ons welzijn en werkende leven. Het thema generaties komt vaak terug in het debat; wat hebben we voor elkaar over? Daarnaast heeft elke generatie te maken met eigen uitdagingen door onder andere de levensfase waarin zij verkeren.

Ben je geïnteresseerd in Generatie Y of Generatie Z en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij vinden het altijd leuk om samen van gedachten te wisselen. Wil je dat wij contact met jou opnemen, klik dan op contact, dan hoor je snel van ons!