Generatie Denktank
16395
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16395,page-child,parent-pageid-16320,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Generatie Denktank

Generatie Denktank

Breed gedragen oplossingen en innovatieve ideeën voor complexe problemen nodig? Vraag het de generatie(s) en ga samen brainstormen en up-daten!

Denktank jonge generatie | innovation booster

Vraag het aan de toekomst, dus aan de young professionals. Generatie Y en/of Z. Deze jonge fris-kijkers, dwars-denkers en systeem-prikkers hebben het in zich om organisatieontwikkeling te versnellen. Zij komen op ideeën en oplossingen waar nog nooit aan is gedacht. Door hun innovatieve kracht te gebruiken, heeft de organisatie input om een toekomstbestendige onderneming te zijn en blijven.

Denktank alle generaties | generatieperspectief

Vraag het aan een afvaardiging van alle generaties. Breng perspectieven samen. Zorg dat ieders blik en benadering een rol speelt. Breng de ervaring samen met frisse blikken en ontwikkel oplossingen. In plaats van de Usual suspects of de Youjng groep, zorg voor generationele co-creatie en werk gezamenlijk aan organisatiebrede vraagstukken.

Wat

Tijdens deze zeer dynamische denktank sessies brainstormen mensen met elkaar over vooraf bepaalde organisatiebrede vraagstukken. Problemen waar oplossingen voor moeten worden gezocht of het inventariseren van scenario’s om problemen juist te voorkomen of kansen te benutten. Zet de kracht van generaties in om de organisatie te updaten! Men gaat met elkaar op creatief avontuur. In een dag of dagdeel doorlopen zij in subgroepen allerlei uitdagende en bijzondere opdrachten. De finale: spetterende presentaties! Door het MT/HR aan te laten sluiten bij de presentaties kan er meteen doorgepakt worden.

Wie

Iedereen die zin en behoefte heeft om zich te buigen over uitdagende vraagstukken.

Resultaat

Deze sessies hebben op meerdere vlakken grote impact. Veelal prachtige ideeën waar de organisatie mee vooruit kan. Waardering voor de inzet van iedereen en de young professionals die veelal nog geen invloed hebben vanuit positie of anciënniteit. Breed draagvlak voor oplossingen, versnelling in het solution solving process en heel veel energie!

Ben je geïnteresseerd in het onderwerp generaties en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij vinden het altijd leuk om samen van gedachten te wisselen. Wil je dat wij contact met jou opnemen, klik dan op contact, dan hoor je snel van ons!