Jobcraften
16272
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16272,page-child,parent-pageid-16247,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Jobcraften

Jobcraften

We gaan steeds meer van functies naar rollen. Medewerkers worden op projecten ingezet en zo maken we gebruik van ieders talent om het doel te bereiken. Functies staan niet meer in steen gegrift. Banen zijn meer fluïde en taken worden dusdanig verdeeld zodat het optimale van de workforce benut wordt. Mooie ontwikkeling, echter het doet wel een groot beroep op zelfkennis, zelfsturing en pro-activiteit. Jobcraften is de ideale manier om regie te pakken en je baan zo te boetseren dat je volledig in je kracht staat. Het leren sleutelen aan je baan met als doel om deze beter aan te laten sluiten op je kwaliteiten, capaciteiten, drijfveren en behoeftes. Zodat je werk beter bij je past, je meer energie geeft en je betrokkenheid, motivatie en bevlogenheid toenemen. Om zo proactief betekenisvol, plezierig en uitdagend werk te creëren!

Wat

Deelnemers worden hard aan het werk gezet en gaan tijdens deze workshop aan de slag met het daadwerkelijk meteen boetseren van hun eigen baan. Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Waar krijg ik energie van? Waar lekt mijn energie van weg? Welke taken passen het beste bij me? Welke taken zou ik meer willen oppakken? Welke kleine aanpassingen kan ik maken in de context, relationele sfeer of mijn eigen attitude? Men denkt weleens dat jobcraften gaat om ‘alleen maar doen wat je leuk vindt’, maar dat is te kort door te bocht. Er wordt gekeken naar jouw eigen belang en wensen, maar ook die van het team, de organisatie en de klant. Zodat iedereen er de vruchten van plukt!

Wie

Voor iedereen die effectiever, efficiënter en vooral met meer werkenergie het verschil wil maken.

Resultaat:

Regie en eigenaarschap in werk

Betrokken- en bevlogenheid in je werk waar jij en de organisatie van profiteert

Een concreet actieplan om meteen mee aan de slag te gaan

Meer bevlogenheid, plezier en enthousiasme in werk

Ben je geïnteresseerd in het onderwerp generaties en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij vinden het altijd leuk om samen van gedachten te wisselen. Wil je dat wij contact met jou opnemen, klik dan op contact, dan hoor je snel van ons!