Generaties tijdens COVID-19
16036
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16036,page-child,parent-pageid-15338,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Generaties tijdens COVID-19

Generaties tijdens COVID-19

De coronacrisis trekt een enorme wissel op ons welzijn en werkende leven. Het thema generaties komt vaak terug in het debat: wat hebben we voor elkaar over? Wie lijdt het meest onder de maatregelen? Elke generatie heeft te maken met eigen uitdagingen door o.a. de levensfase waarin zij verkeren. De meest opvallende uitdagingen per generatie:

  • Babyboomers: angst door een risicogroep te zijn
  • Generatie X: bezorgdheid over ouders en kinderen
  • Pragmaten: stress door combi thuiswerken en gezin
  • Generatie Y: sociale eenzaamheid en moedeloosheid
  • Generatie Z: economische onzekerheid en lethargie

Voor organisaties is het uitermate belangrijk om, vooral in deze tijd, in goed contact te blijven met de medewerkers. Waar lopen zij tegenaan? Wat hebben zij nodig? Zorg dat medewerkers persoonlijke aandacht krijgen, geïnspireerd en gemotiveerd blijven. Stimuleer de onderlinge verbinding. Het is niet makkelijk, want online meetings kunnen het fysieke contact nooit helemaal vervangen. Maar denk niet…’verbinding komt volgend jaar wel weer’. We hebben elkaar hard nodig, juist nu!

Ben je geïnteresseerd in het onderwerp generaties en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij vinden het altijd leuk om samen van gedachten te wisselen. Wil je dat wij contact met jou opnemen, klik dan op contact, dan hoor je snel van ons!