Events
16320
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16320,page-parent,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Events

Events voor o.a. Young Professional groepen
De events van The Young Workforce! Echte energie komt los als jonge mensen bij elkaar worden gebracht en over andere dingen dan het reguliere werk in gesprek gaan, workshoppen of creatieve oplossingen bedenken. Persoonlijke ontwikkeling, netwerken, resultaat voor de organisatie en fun ineen!

Hoe

Ons uitgangspunt is openheid, een ludieke vorm en de hoogste mate van interactie. Onze events zijn doorspekt met dynamische elementen zoals een spel, haardvuur gesprekken, french café roulatie systemen, pitches etc. Wij zorgen ervoor dat tijdens onze events energie, openhartigheid en creativiteit loskomt. Deze events zetten de boel in beweging.

Maatwerk

Het event organiseren wij in nauwe samenwerking met de klant. We richten samen een programma in dat ècht aansluit. Deelnemers praten er nog lange tijd over door. We gaan voor maximale impact en blijvende actie! Onze events vinden in-house bij de klant plaats en vaak ook op een externe locatie.

Generatie Event rechtgezet

Generatie Proeverij

Uit je eigen generatie bubbel, vergroten van netwerk… Het begint met elkaar leren kennen, en dat is zo leuk en waardevol om op deze manier te doen!

denktank2

Innovation Booster

Breed gedragen oplossingen en innovatieve ideeën voor complexe problemen nodig? Vraag het de generatie(s) en ga samen brainstormen en up-daten!

Eevent of training

What makes us tick?

Inzicht in je eigen generatie? Wie is eigenlijk Generatie en Z? Samen ga je op zoek naar antwoorden op waarom zijn wij wie we zijn? Wie zijn de andere generaties? Waarom is er een generatie kloof?  Je leert jezelf en je oudere collega’s een stuk beter begrijpen. En dat helpt bij de samenwerking!

Wil je iets leuks organiseren voor jouw jong groep? Of wil je iets regelen vanuit jullie jong groep voor geïnteresseerden in jouw organisatie? Klik dan op contact, dan hoor je snel van ons!