Energiemanagement
16269
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16269,page-child,parent-pageid-16247,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Energiemanagement

Energiemanagement

Het vinden van balans is in dit tijdperk geen gemakkelijke opgave. Young professionals hebben hoge verwachtingen, een vol sociaal leven naast hun werk en ervaren druk om te presteren. 75% ervaart op regelmatige basis stress en maar liefst 18% heeft burn-out klachten. Helder is dat het voor young professionals een uitdaging is om de eigen energie goed te managen.

Wat

We geven young professionals inzicht in de wijze waarop ze met hun eigen energie omgaan. Waar zitten mijn energielekken? Wat zijn signalen dat ik over mijn grenzen ben gegaan? Welke activiteiten laden mijn batterij weer op? Hoe creëer ik ‘flow’? Wij delen een energiemodel, advies over zelfzorg, concrete tips en handvatten om energievreters te beperken en energiegevers gerichter in te zetten. Alle informatie, opdrachten en werkvormen sluiten aan bij onze visie over energiemanagement. Namelijk, het is van belang om ZELF de regie te pakken, oplossingsgericht te denken en bewuste keuzes te maken om goed in balans te blijven. Zo loopt iedereen weg met een eigen energieplan en/of 30 day challenge.

Wie

Young professionals die gebaat zijn bij ondersteuning in well-being en balans.

Resultaat:

Een gemeenschappelijke taal die gecreëerd wordt door het model maakt het gemakkelijker om het thema te blijven bespreken.

Jonge mensen die beter in staat zijn om hun eigen energie te managen en balans te creëren in hun leven.

Meer werkplezier, meer creativiteit, hogere productiviteit en een betere prestatie.

Ben je geïnteresseerd in het onderwerp generaties en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij vinden het altijd leuk om samen van gedachten te wisselen. Wil je dat wij contact met jou opnemen, klik dan op contact, dan hoor je snel van ons!